Plus-size model Cherella Rowena over schurende bovenbenen, 155k IG volgers en positieve invloed

Sexy en stoer, zo omschrijft plus-size model Cherella Rowena (27) haar stijl. Ze draagt het liefst jurkjes. Als haar figuur er maar er goed in uitkomt. Je spot haar op Basic Fit billboards naast de snelweg, in magazines en op haar razendpopulaire Instagram account. Waar zij ook gaat, Smoovall gaat met haar mee. Ze vertelt ons hoe dat komt.

“Jurkjes of de zwerverlook. Dat draag ik het liefst. Het moet óf helemaal leuk en glam zijn, of gewoon heel lekker zitten,” vertelt Cherella. Hoewel Cherella nog niet zo lang geleden als fulltime plus-size model werkte, combineert zij haar shoots nu met een baantje in de sportschool. Een beetje vastigheid tussendoor bevalt haar goed. En de afwisseling vindt zij juist leuk. Dat is maar goed ook, want tussen alle werkzaamheden door vraagt ook haar Instagram account de nodige tijd. Ruim 155.000 volgers verwachten wekelijks nieuwe content.

Positieve invloed
“Ik wil iemand zijn die ik vroeger nodig had gehad. Vroeger was er bijvoorbeeld de Hitkrant als ‘voorbeeld’. Nu kun je op social media zoveel meer zien. Ik had vroeger graag een plus-size voorbeeld gehad. Dan had ik misschien heel anders naar mezelf gekeken,” vertelt Cherella.

Maar plus-size modellen waren er vroeger maar weinig. Dat is één van de redenen waarom Cherella foto’s van haar shoots is gaan plaatsen. Grote merken pikten het op en stuurden haar kleding. De foto’s die Cherella daar mee maakte, werden weer geplaatst. En dat zorgde voor extreem veel volgers. “Mijn volgers sturen me best vaak berichtjes met wow, ik zou willen dat ik dat ook durfde! Dan zeg ik: gewoon doen. Ik doe het, dus jij kan het ook.”

Schurende bovenbenen
Onder haar posts popte regelmatig een terugkerende vraag op, namelijk; wat doe jij tegen schurende dijen? “Die vraag komt vaak binnen, zowel op Instagram als in emails. En terecht, want ook ik heb de gekste dingen geprobeerd tegen schuurplekken. Van broekjes onder jurkjes, tot babyolie, bodylotion en deodorant. Totdat ik enkele jaren terug Smoovall Huidcontact Spray ontdekte. Die zit sindsdien, vooral in de zomer, áltijd in mijn tas. Als ik mensen zie of hoor klagen over schuurplekken, dan spring ik in. Ik ben een soort reclamebord voor Smoovall geworden…”

Een dagje festivallen is nu zonder zorgen, vertelt Cherella. “Eén keer Smoovall sprayen aan het begin van de dag is voor mij genoeg. Vroeger deed ik wel eens een panty aan als ik naar een festival ging. Dan heb je een drankje op en ben je er niet zo mee bezig. Maar wanneer ik thuis kwam, zag ik dat mijn panty helemaal zat vastgeplakt aan mijn huid. Dan moest ik het echt lostrekken. Super pijnlijk.”

Altijd bij de hand
Naast wat zonnebrand en een dag- en nachtcrème is Cherella niet zo’n beauty freak. “Ik ben niet het type met een hele lijn beautyproducten. Sommige producten gebruik ik standaard en al heel lang, zoals mijn bodylotion met kokos én Smoovall. Die zit standaard in mijn tas. Op dit moment kom ik net terug van vakantie. Mijn Smoovall zit nog in mijn handbagage koffertje. De spray is 100 ml, dus dat mag altijd mee het vliegtuig in. Super fijn!”

Meer info over Smoovall Huidcontact Spray? Zie hier.

Bestel Smoovall's Huidcontact Spray

Naar bestellen Niet tevreden? Geld terug
Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis
Naar bestellen Niet tevreden? Geld terug
Op werkdagen voor 23:00 besteld is morgen in huis
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van nieuwe Smoovall blogartikelen.

Laatste berichten